زمان توزیع واکسن آنفلوآنزا در مشهد اعلام شد | چه کسانی باید واکسن تزریق کنند؟

  • کد خبر: ۱۸۱۱۶۷
  • ۰۵ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۱
زمان توزیع واکسن آنفلوآنزا در مشهد اعلام شد | چه کسانی باید واکسن تزریق کنند؟
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از آغاز فرایند توزیع واکسن آنفلوآنزای ایرانی در داروخانه‌های مشهد از هفته آینده خبر داد.

دکتر حسن وکیلی در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز اعلام کرد: با توجه به فرا رسیدن فصل پائیز و شیوع بیماری‌هایی مانند سرماخوردگی و آنفلوآنزا، معاونت درمان دانشگاه همانند سال‌های گذشته از مردم می‌خواهد تا با تزریق به موقع واکسن آنفلوآنزا، خود را ایمن سازی کنند.

وی ادامه داد: بر همین اساس، طی یک هفته آینده یا حداکثر ۱۰ روز پیش رو، فرایند توزیع واکسن ایرانی آنفلوآنزا در داروخانه‌های سطح شهر مشهد آغاز خواهد شد و متقاضیان می‌توانند این واکسن را تهیه کنند.

وکیلی اضافه کرد: در حال حاضر کمبودی در تامین حداکثری این واکسن در مشهد نداریم و شهروندان مشکلی در خرید نخواهند داشت.

وی خاطرنشان کرد: تمامی گروه های در معرض خطر مانند کودکان، افراد سالمند و زنان باردار در اولویت دریافت واکسن خواهند بود.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مورد قیمت و برند این واکسن در مشهد تصریح کرد: آخرین بررسی‌ها نشان می‌دهد که قیمت احتمالی این واکسن ۲۶۰ هزار تومان است و با برند ایرانی «فلوگارد» در دسترس مردم خواهد بود. در مورد واکسن های خارجی و احتمال توزیع آن نیز تاکنون هیچ یک از مقامات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این باره اظهار نظری نکرده اند.

واکسن آنفلوآنزا از هفته آینده در مشهد توزیع خواهد شد

واکسن فلوگارد یک واکسن نوترکیب ۴ ظرفیتی حاوی ذرات پروتئینی ویروسی است که در برابر بیماری‌های ناشی از ویروس‌های زیرگروه A و B آنفلوآنزا به صورت فعال، ایمنی زایی می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.